Молодий виноградівець обікрав пологове відділення місцевої лікарні

Опубліковано:

Учора, 7 січня, в поліцію Виноградова звернулася із заявою місцева жителька. Заявниця повідомила про крадіжку з приміщення районної лікарні.

У медзаклад прибула слідчо-оперативна група. Як зясувалося, крадіжка сталася з роздягальні пологового відділення лікарні. Потерпілою виявилася молода жителька Виноградівщини, яка працює в лікарні медсестрою. Дівчина саме збиралася йти після чергування додому, як виявила, що з роздягальні зникла її куртка червоного кольору з хутром.

У скоєнні крадіжки запідозрили незнайомців, які тинялися лікарнею. За описом свідків працівники карного розшуку невдовзі встановили особу ймовірного викрадача. Ним виявився 21-річний виноградівець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ – крадену куртку вилучено за місце проживання підозрюваного й повернуто власниці. Слідчі також перевірятимуть можливу причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів у місті. Триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Про Захід