У Тячеві до рятувальників завітали маленькі гості (Фото)

Опубліковано:

2-го січня до до 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів завытали учні третього класу місцевої загальноосвітньої школи №1. Фахівці рятувальної справи продемонстрували дітям усю пожежно-рятувальну техніку та бойове спорядження вогнеборців, а також одяг, в якому вони виїжджають на ліквідацію надзвичайних подій чи пожеж. Рятувальники розповіли дітям, як вони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Дітлахи мали змогу сфотографуватися поруч з технікою. Не забули вони й нагадати про найважливіше – дотримання основних правил пожежної безпеки та розповіли, до яких трагічних наслідків може призвести нехтування  ними.

Найбільше захоплення в дітей викликало гасіння умовної пожежі. Кожен охочий міг взяти до рук пожежний ствол і допомогти вогнеборцям приборкати полум'я.

Рятувальники переконані, що після почутого і побаченого кожна дитина глибше зрозуміла важливість та героїчність професії рятувальника. Також ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією пожежного-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід