Минулої доби на Іршавщині сталися дві пожежі

Опубліковано:

Перше повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло 2 січня о 17:15. Осередком загорання став житловий будинок в с. Довге, що на вул. Підгірній Іршавського району.

За вказаною адресою поспішили бійці державного пожежно-рятувального поста, що дислокується в даному населеному пункті.

По прибуттю до місця виклику, вогнеборці з'ясували, що пожежа виникла в димарі будинку.

О 17:33 пожежу локалізували та о 18:10 повністю ліквідували. Завдяки оперативності рятувальників житловий будинок від пожежі було врятовано. Наслідком стало  знищення лише одного квадратного метру стіни будівлі.

А вже о 20:58 до оперативно-диспетчерської служби Закарпаття повідомили, що в м. Іршава на вул. Чапаєва загорілося приміщення кафе-бару. Торговельний заклад на першому поверсі вбудований у двоповерховий житловий будинок.

На місце виклику було направлено 7 рятувальників  на двох пожежних автомобілях 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Пожежу локалізували о 21:05. Ще 10 хвилин рятувальникам знадобилося  для повної її ліквідації. Вогнем було знищено та пошкоджено 1,5 кв. м  обшивки з гіпсокартону.

В обидвох випадках причина виникнення пожежі встановлюється. Загиблих та травмованих на подіях не було. Завдяки вправним та професійним діям бійців ДСНС, житлові будинки були врятовані від реальної загрози знищення вогнем.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід