Футбольна команда з Великих Лаз перемогла у лізі чемпіонів Закарпаття

Опубліковано:

Минулого тижня на Ужгородщині підвели підсумки футбольного сезону 2017. 
За результатами 2017 року перше місце у чемпіонаті району серед дорослих завоювали футболісти з Великих Лаз. На другому місці – “Зірка” Лінці, на третьому – “Камелот” Кам'яниця. Відрадно, що команда із с.В.Лази стали ще й переможцями ліги чемпіонів області.
Серед юнацьких команд перше місце дісталося шишлівському “Фавориту”. Друге місце завоювала команда Тисаашвані, третє – за лінцівською “Зіркою.
Нагород від Федерації футболу Ужгородського району за вагомий особистий внесок розвиток футболу удостоїлися керівники району Руслан Чорнак та Анатолій Синишин. Голова ФФЗ району Іван Ковач задоволено констатував, що такого фінансового забезпечення для футболістів з боку влади, як цьогоріч, ніколи не було. Звичайно, і цей факт стимулював гравців: не було проблем з транспортом на виїзді. Фактично не було жодних перепон для успішних ігор. Говорили і про те, що з кожним роком поліпшується матеріальна база спорту: район має прекрасні стадіони, команди забезпечені всім необхідним. Серед подарунків на святі були і спортивні форми та м'ячі.
Позаду залишилася зимова першість, супер-кубок району, перше і друге коло чемпіонату, кубок району, ліга чемпіонів. Тепер можна очікувати майбутніх футбольних баталій. Адже футбол і надалі повинен процвітати у районі, інформує прес-служба Ужгородської районної ради.

Привітали футболістів голови обласної та районної федерацій футболу: перший заступник голови облдержадміністрації Іван Дуран та депутат районної ради Іван Ковач. Про успіхи наших спортсменів, як старших, так і юних говорили чимало. 
Вітали футболістів і депутати районної ради Андрій Кушнірук, Сергій Андріканич, Михайло Готра, Йожеф Боднар та виконали почесну місію – вручали грамоти, подяки, кубки.

Про Захід