Закарпатських поліціянтів переведуть на посилений варіант несення служби

Опубліковано:

З метою забезпечення публічної безпеки і порядку, запобігання правопорушенням, під час Новорічно-Різдвяних свят Закарпатська поліція буде переведена на посилений варіант несення служби.

Щодоби по три сотні правоохоронців додатково забезпечуватимуть охорону громадського порядку в населених пунктах краю. Серед них – патрульна поліція, дільничні офіцери поліції, групи реагування патрульної поліції тощо.

Правоохоронці нестимуть цілодобову службу в місцях масового скупчення  громадян, поблизу стратегічних обєктів, культових споруд, великих розважальних закладів тощо. А також – на стаціонарних блок-постах при в'їзді в область.  

З нагоди святкування Нового 2018 року на території Закарпатської області заплановано проведення півтора десятка масових заходів (новорічні вечори, ярмарки, дискотеки, святкування біля ялинок тощо) у 13-ти населенихпунктах області. Участь у них візьмуть кілька тисяч краян і гостей Закарпаття.

Безпосередньо у Новорічну ніч до охорони громадського порядку буде додатково залучено 165 працівників поліції. А загалом щодоби чергуватимуть ще близько трьох сотень правоохоронців.  

Для перевірки порядку несення служби в області діятимуть мобільні групи з числа працівників обласного апарату поліції. Також налагоджено дієву взаємодію з територіальними підрозділами УСБУ та  УДСНС в Закарпатській області.

Керівництво Закарпатської поліції бажає усім краянам і нашим гостям щасливого та веселого святкування Нового року та Різдва Христового. А правоохоронці зроблять усе, передбачене законом, аби свята залишили в нас лише приємні спогади.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

 

 

Про Захід