П’яний берегівчанин припаркував автівку на тротуарі

Опубліковано:

На зауваження полісменів відреагував неадекватно, накинувшись на них з кулаками, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора ввечері на вулиці міста Берегово працівники поліції побачили автомобіль марки “Меrсеdеs” іноземної реєстрації, який був припаркований на тротуарі і заважав перехожим. Водію вирішили зробити зауваження.

Власником авто виявився місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, не надав водійського посвідчення, але відмовився від проходження освідування на стан алкогольного сп'яніння. Далі став чинити опір законним вимогам поліцейських, тож п'яного бешкетника довелось вгамовувати. 
У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) і за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

Близько опівночі на вулиці в місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки “Кіа Cеrаtо”, який виїхав з-під кафе, не включивши поворотника. Машину зупинили, за кермом перебував місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його доставили до лікарні, проте від проходження медосвідування водій відмовився. На основі висновку лікаря-нарколога правоохоронці склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння і вилучили від чоловіка водійське посвідчення. 
Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

 

 

Про Захід