Після Різдва лучанам відключать опалення? (Відео)

Опубліковано:

У Луцьку представники міської і обласної влад виступили перед працівниками “Луцьктепла”, розказуючи скільки вони зробили для колективу і як допомагають вивести підприємство з боргів.

Ігор Поліщук пообіцяв, що міська влада обласного центру знову виділить кошти “Луцьктеплу”. А заступник голови ОДА Сергій Кошарук сказав, що потрібно домовитися за столом переговорів і вирішити це питання на місці, а не в київських кабінетах. Однак, колектив не хотів слухати посадовців, інформує “Сфера-ТВ“.

Нагадаємо, що рахунки “Луцьктепла” через суд заблокувало ТОВ “Тепелен”. Навіть попри рішення Господарського суду Рівненської області. Більше того, нещодавно із рахунків списали ще 3 мільйони гривень, які планували використати на заробітну плату працівникам. Тому до слова запросили директора ТОВ “Тепелен” Богдана Денисюка, який розказав яким він бачить вихід з ситуації аби “Луцьктепло” погасило борг у 28 млн.грн.

Врешті, після тривалих суперечок і обговорень колектив підприємства заявив, що якщо їхні вимоги не будуть почуті, то після різдвяних свят лучанам тепло відключать.

Детальніше – у відеосюжеті.

 

Про Захід