В Ужгороді за кубок Дід Мороза змагатимуться фехтувальники (Фото)

Опубліковано:

Міжнародний турнір “Кубок Діда Мороза” з фехтування стартував сьогодні в обласному центрі, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

За словами організаторів, це традиційний турнір, який проводять вже близько 10 років. Триватимуть змагання три дні – 26,27 та 28 грудня і загалом у них візьмуть участь понад 300 спортсменів – від діток із 8 років і аж до ветеранів цього виду спорту.

Сьогодні, 26 грудня, у залі фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” у фехтуванні на шпагах змагалися наймолодші учасники. Привітати їх, а також батьків, тренерів завітав заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.

“Фехтування – досить складний спорт, але приємно відзначити, що він так активно розвивається в Ужгороді. Міська влада готова й надалі підтримувати й сприяти розвитку як фехтування, так й інших видів спорту у нашому місті”, – відзначив Олександр Павлович.

Також він передав вітання з прийдешніми святами від міського голови Богдана Андріїва і вручив два електронні прибори. Їх передадуть у школу фехтування, яка діє на базі НВК “Гармонія” (мікрорайон Доманинці).

Про Захід