Депутати облради підтримали юних спортсменів краю

Опубліковано:

У ході роботи другого пленарного засідання дев'ятої сесії Закарпатської облради фракція “Батьківщина” подала колективний депутатський запит, який було  підтримано більшістю голосів.

У документі  йдеться  про те, що до депутатів облради звернувся тренер –викладач ОКДЮСШ “Динамо”  Горецький С.С. з проханням  клопотати  про повернення коштів у розмірі 28 тис грн , які були вилучені в грудні 2017 року з Обласної комплексної дитячо-юнацької школи ФСТ “Динамо” України,  передбачені  на проведення спортивно-масової роботи. 

Крім того, депутати  підтримали ще одне прохання викладача:  додатково віднайти кошти  на відшкодування  витрат, пов'язаних з участю спортсменів у Всеукраїнських змаганнях. А саме:

15-16 грудня – Всеукраїнський турнір  з фехтування на рапірах серед  кадетів пам'яті  Прокоф'єва В., місто Дніпро. Участь взяло 4 спортсменів ОКДЮСШ “Динамо”.

19 грудня – фінальна Всеукраїнська дитяча ліга з фехтування  на рапірах серед юнаків і дівчат, місто Київ. Участь взяло 3 спортсменів  ОКДЮСШ “Динамо”.

23-24 грудня –турнір сильніших фехтувальників (шабля) , місто Черкаси. Участь взяв один спортсмен ОКДЮСШ “Динамо”.  

24-25 грудня – Всеукраїнський турнір з фехтування на шпагах на призи Олімпійського чемпіона Кріса Г.А., місто Київ. Участь взяло 7 спортсмені ОКДЮСШ “Динамо”.  

26-28 грудня – Новорічний турнір з фехтування  на шпагах серед юнаків та дівчат, місто Ужгород. До участі залучено 60 спортсменів ОКДЮСШ “Динамо”.  

Запит направлено в  ОДА, для розгляду  у  встановлений  законом термін.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід