Ужгородська районна ДЮСШ підсумувала здобутки року і нагородила найкращих (Фото)

Опубліковано:

Перед початком нового року прийнято робити підсумки проведеної роботи. Ось і Ужгородська районна ДЮСШ вирішила розповісти про успіхи, яких наша команда досягла у 2017 році. 
Перш за все, зазначимо, що в Ужгородській районній ДЮСШ працює 8 відділень,4 з яких відкрито у 2016 році. У школі займаються 1015 дітей у 72 групах.

Цьогоріч збірна команда ДЮСШ з футболу вперше приймала участь у Чепіонаті ДЮФЛ України двома складами. Також, за підсумками першого кола всі команди школи знаходяться на перших місцях в своїх підгрупах у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпатської області та Першості ДЮФЛ Закарпатської області.

Вихованка секції велоспорту Антоніна Ян, знаходиться у резервному складі збірної України. Юрій Примич, Антоніна Ян та Вікторія Свида є постійними учасниками Чемпіонатів України, де регулярно займають призові місця.

Жіноча команда з волейболу посіла 1 місце серед дівчат 2006 року та 4 місце серед дівчат 2002-2003 року народження у Першості Закарпатської області з волейболу.
Чоловіча команда з волейболу здобула призові місця у трьох вікових групах в Першості Закарпатскої області.

З вересня 2014 року в Ужгородській районній ДЮСШ відкрито відділення плавання. Юні спортсмени вже приймають участь у чемпіонатах та першостях області, де показують хороші результати та вже займають призові місця.

З жовтня 2016 року в ДЮСШ відкриті нові відділення: художня гімнастика, дзюдо, важка атлетика та бадмінтон.

Вихованці відділення дзюдо приймають участь у чисельних всеукраїнських змаганнях та навчально-тренувальних зборах, чемпіонатах України. Також дзюдоїсти виступають і на міжнародній арені: Угорщина,Чехія, Словенія, Словаччина, Польща тощо. Лев Смагін цієї осені здобув “золото” Кубку Європи в Словенії та став членом резерву юніорської збірної України, виконав нормативи майстра спорту. Іван Павлючок – кандидат у майстри спорту, бронзовий призер Чемпіонатів України (Львів, Житомир) та став членів резерву кадетської збірної України.

У відділенні важкої атлетики Павло Свербінка виконав нормативи кандидата у майстри спорту, а Іван Куклишин отримав звання майстра спорту.

Спортсмени відділення бадмінтону здобули перше місце у категорії “мікст” у міжнародному турнірі “Львівські зустрічі”.

Художні гімнастки Ужгородської районної ДЮСШ є постійними призерами всеукраїнських та міжнародних турнірів, а також Чемпіонату та Кубку Закарпатської області. Виступали вже й на міжнародній арені – у Будапешті та Братиславі.

У п`ятницю, 22 грудня, у сесійній залі Ужгорської районної державної адміністрації урочисто нагородили та відзначили кращих спортсменів Ужгородської районної ДЮСШ за високі досягнення у спорті, а саме:
⁃ Лева Смагіна та Івана Павлючка (відділення дзюдо);
⁃ Івана Куклишина (відділення важкої атлетики);
⁃ Миколу Дороговича та Максима Лютнянського (відділення футболу);
⁃ Ростислава Мошака (відділення волейболу);
⁃ Юрія Примича (відділення велоспорту).

Ми вдячні Ужгородській районній раді, Ужгородській районній державній адміністрації та особисто Руслану Васильовичу Чорнаку та депутатам за постійну фінансову підтримку. Завдяки вашій допомозі наші вихованці досягають високих результатів, адже мають усі належні умови для тренування та забезпечені усім необхідним інвентарем.

Про Захід