В Ужгороді вшанували пенсіонерів та ветеранів МВС (Фото)

Опубліковано:

Національної поліції України. Урочисті збори відбулися сьогодні, 20 грудня, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області, де, крім особового складу управління, взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, заступник голови Закарпатської організації ветеранів Олександр Таран, представники ветеранської організації поліції Словаччини та місцевих ветеранських організацій, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Із вітальним словом звернувся до присутніх й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, побажав здоров'я, родинного добробуту та миру. За багаторічну сумлінну роботу щодо захисту ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, активну участь у вихованні молодих працівників, високий професіоналізм, а також з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України Богдан Євстафійович нагородив грамотами Ужгородської міської ради полковників міліції у відставці Михайла Бойчука, Володимира Петрицюка та Володимира Цанька.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих колег та військовослужбовців 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, які пішли з життя 18 грудня на сході України, поклали кошик із квітами до пам'ятника загиблим працівникам міліції.

 
 
Про Захід