Діти працівників поліції охорони побували на екскурсії (Фото)

Опубліковано:

З великим задоволенням та ще більшою цікавістю оглядала малеча атрибути поліцейського у музеї ГУНП Закарпаття. Саме звідси діти поліцейських охорони розпочали своє знайомство з професією батьків.

– Тут пістолети, форми поліцейських, кашкети, прилади охоронної сигналізації… Я вже бачила форму поліцейського у тата, але тут їх так багато, – розповів Сашко.

У музеї дітки почули як створилася поліція, дізналися про роботу поліцейських. Згодом відправились в Управління поліції охорони Закарпаття – саме тут працюють їхні батьки. Діти оглянули виставку зі світлинами під назвою “Будні поліцейських охорони”. Багато хто на світлинах побачив своїх батьків. У залі ж на малечу чекали солодкі подарунки, які підготувала для них голова профспілкової організації УПО Марія Кривка.

– Дорогі дітки, ми щиро Вас вітаємо зі святом святого Миколая. Від душі я побажаю світлого щастя і доброї дороги до успіху. Миру і блага в сім'ї вам, любі дітки, – наша гордість! Добра, щастя, міцного здоров'я і світлої надії, – звернулася до малечі Марія Василівна.

Діти отримали свої подарунки від Миколая, а згодом переглянули цікаву легенду про Миколая. Завершили ж святкування на відкритті головної ялинки області, де на дітвору чекало справжнє свято зі святим Миколаєм.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Про Захід