Президент Чернівецької федерації рукопашного бою побив поляка

Опубліковано:

У Чернівцях поліцейські відкрили кримінальне провадження щодо президента Чернівецької міської федерації рукопашного бою Руслана Адамовича щодо нанесення ним легких тілесних ушкоджень громадянину Польської Республіки Роланду Андрищаку.

Андрищак повідомив, що інцидент стався ще 3 листопада в Чернівцях на вул. Руській, повідомляє “МБ”.

“Це було пізно ввечері. Ми з дружиною приїхали до будинку на вулиці Руській, в якому знаходиться моя квартира. Пан Адамович припаркувався своїм автомобілем Ауді Q7 на тротуарній плитці поблизу дому. Машина достатньо громіздка, тому моя дружина підійшла до нього і ввічливо попросила забрати транспортний засіб з тротуарної плитки, оскільки він міг її пошкодити”, – розповів Андрищак.

“Натомість Адамович почав хамити їй та штовхати дружину. Зрозуміло, що я не міг стояти осторонь, підійшов до нього і сказав: “Перестаньте це робити”. Він, довго не думаючи, вдарив мене в обличчя. Після цього він повернувся і пішов у бік свого дому”, – повідомив постраждалий.

“Я викликав поліцію, написав заяву. Потім з'ясувалося, що ця людина є майстром спорту з рукопашного бою. На мою думку це просто ганебно – як таке собі дозволяють люди з такими навичками? І тим більше, ці люди навчають дітей, оскільки, як потім з'ясувалося, він є тренером з рукопашного бою у ДЮСШ №1”, – розповів Роланд Андрищак.

Постраждалий зняв побої, правоохоронці їх класифікували як легкі тілесні ушкодження. 

Про Захід