В Ужгороді правоохоронці зіграли у міні-футбол

Опубліковано:

“Рятівник” став срібним призером у змаганнях з міні-футболу серед працівників правоохоронних структур, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

18 грудня в спорткомплексі “Юність” відбулися змагання на кубок Закарпатської обласної організації ФСТ “Динамо” України серед працівників правоохоронних структур Закарпаття з міні-футболу.

За перемогу боролися дев'ять команд: Управління ДСНС у області, Закарпатської митниці ДФС, Мукачівського прикордонного загону, Управління СБУ, Головного управління національної поліції, Управління патрульної поліції, відділу Державної пенітенціарної служби, Головного управління ДФС у Закарпатській області та Ужгородського батальйону Національної гвардії.

Після жеребкування учасники розбилися на три групи. У своїй групі команда “Рятівник” поборола суперників з Державної пенітенціарної служби та управління ДФС і вийшла у півфінал. Далі зіграла з працівниками Служби безпеки та з рахунком 6:2 пробилася до фіналу.

Уже у фінальному поєдинку їм довелося зіграти з командою Закарпатської митниці, однак у запеклій боротьбі рятувальники поступилися опонентам із рахунком 3:2.

Футбольне свято завершилося церемонією нагородження призерів кубками та грамотами.

У загальному заліку перемогу святкували працівники митниці, друге місце посіла команда “Рятівник” Управління ДСНС, а третіми стали працівники Служби безпеки.

 

 

Про Захід