“Закарпатгаз” зорганізовує “День клієнта” для усіх споживачів газу

Опубліковано:

У сучасних Центрах обслуговування клієнтів “Закарпатгазу” вперше в Україні пройде “День клієнта” для усіх споживачів газу. Святкування відбудеться напередодні Нового року – з 18 до 22 грудня у двох ЦОКах нового та сучасного зразка – в Угороді за адресою вул. Погорєлова, 2 та Мукачеві на вул. Свалявська, 77.

Усі споживачі газу, які в ці дні завітають до двох Центрів обслуговування клієнтів, у межах першого в Україні “Дня клієнта”, зможуть взяти участь в акціях чи конкурсах та стати учасниками розіграшу цінних і корисних подарунків.  Окрім того, смачненькі сюрпризи та яскраві подарунки отримають і наймолодші відвідувачі – дітки, які впродовж цього тижня відвідають Центри обслуговування разом із батьками.

“Ми турбуємося про наших клієнтів, тому започатковуємо нову традицію – відзначення “Дня клієнта”. Таке свято у нас проводиться вперше. Дати обрані не випадково: адже передноворічний час – це період подарунків. Таким чином ми хочемо виразити подяку нашим клієнтам за роки співпраці”, – розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Закарпатгаз” Тетяна Королович. 

 

18 грудня, понеділок

В цей день сувеніри отримають усі споживачі, які відвідають Центр обслуговування клієнтів. Також в понеділок стартує конкурс “Зареєструй собі особистий кабінет”. Клієнти, які бажають взяти участь у цьому конкурсі та виграти головний приз – powerbank мають зареєструватися у веб-сервісі на сайті 104.ua під час відвідування Центру обслуговування. Конкурс триватиме до 21 грудня. Переможці (перші три позиції) будуть обрані випадковим чином, за допомогою системи сайту random.org.

 

19 грудня, вівторок

В цей день сувеніри та солодкі гостинці отримають всі діти, які відвідають Центр обслуговування клієнтів. У межах першого в Україні “Дня клієнта” наймолодші споживачі зможуть взяти участь в конкурсах та вікторинах. На переможців чекають цікаві подарунки. Дитяча вікторина“Вірю-не вірю”, в цей день, відбуватиметься у два етапи: об 11.00 та о 15.00 за к. ч.

 

20 грудня, середа

Перші 20 споживачів, які звернуться до фахівців Центру обслуговування клієнтів та відповідатимуть вимогам конкурсу “Сучасний клієнт”(будуть зареєстрованими у веб-сервісі “Особистий кабінет” та систематично (не менш, ніж останні три місяці) передають показання дистанційними сервісами компанії отримають заохочувальні подарунки. 

 

21 грудня, четвер

В цей день буде визначено переможців конкурсу “Зареєструй собі особистий кабінет”. За допомогою ресурсу random.org буде обрано випадкових переможців серед учасників, які впродовж тижня зареєструвалися у веб-сервісі під час відвідування Центру обслуговування клієнтів.

 

22 грудня, п'ятниця

В цей день відбудеться визначення переможців серед клієнтів, які брали участь в анонімному опитуванні (анкетуванні) та побажали взяти участь у розіграші сувенірної продукції компанії.

Окрім того в цей день споживачі, які правильно розгадали кросворд та пред'являть його менеджеру з обслуговування зможуть отримати у них свої подарунки.

Прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”

 

 

Про Захід