Малечу запрошують на театралізовану інтермедію до свята Миколая

Опубліковано:

Лічені дні залишаються до улюбленого дітьми свята Миколая, з якого розпочнеться цілий місяць новорічно-різдвяних святкувань. Нехай ці дні будуть сповнені добра, веселощів і справжніх див, – бажають малечі закарпатські лялькарі та радо запрошують до театру.

Власне, зима на сцені Закарпатського академічного обласного театру ляльок, як і на календарі, панує вже два тижні. Поряд із активними виступами для організованих дитячих груп у різних куточках краю та, звичайно ж, в Ужгороді, лялькарі призначають своїм шанувальникам і традиційні недільні побачення – у звичному місці (театральний зал) та в звичний час (неділя об 11.00 і 13.00). Так, 3 грудня малі відвідувачі вже мали змогу переглянути виставу О.Веселова “Сніговички та сонечко” і 10 грудня – сентиментальну історію “Сни Ахнеуса” за мотивами творів Ч.Діккенса.

А вже в найближчу неділю, 17 грудня, лялькарі презентують театралізовану інтермедію для дітей дошкільного та шкільного віку “Свято Св.Миколая”. Покази проходитимуть за вже згаданим розкладом.

Опісля, 24 грудня, захоплива зустріч із казковими героями, ігри й розваги чекають на глядачів вистави-інтермедії “Королівство новорічних мрій”, яку актори “Бавки” представлять малим театролюбам, так само, об 11.00 та 13.00, а також – під час останньої зустрічі в цьому році, що відбудеться у неділю, 31 грудня, об 11.00.

Чимало нагод відвідати театр малеча матиме і в продовженні зимових свят. Про детальний розклад вистав на січень буде повідомлено додатково.

Управління культури Закарпатської ОДА

Про Захід