Перечинська прокуратура оголосила про підозру київській вчительці, яка недогледіла утоплення школяра

Опубліковано:

Дитина втопилася у басейні на одній із баз відпочинку влітку цього року, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

У липні 2017 року вчитель організувала поїздку учнів школи на відпочинок до Перечинського району та неналежним чином виконала свої професійні обов'язки, що призвело до смерті малолітнього, шляхом утоплення у басейні.

         Хлопчик, як встановлено судово-медичною експертизою, помер від утоплення, а саме заповнення дихальних шляхів водою.

         Йдеться про трагічний випадок, який стався на одній із баз відпочинку в селі Лумшори Перечинського району. Тоді у басейні потонув 12-річний хлопчик з Київської області.

Учень із Білої Церкви приїхав до Закарпаття у складі туристичної групи. Діти купалисяв басейні й не одразу побачили, що їхній товариш захлинувся і потребує допомоги.

Наразі досудове розслідування триває.

Довідково: санкцією ч.1 ст. 137 КК України передбачено покарання у виді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. 

 

 

 
Про Захід