Львівські медики “залікували” дитину до смерті

Опубліковано:

У Мінохорони довели, що 12-річний Роман Кулак загинув через “смертельне” лікування медпрацівників Жидачівської лікарні, інформує “Львівські”.

Як інформують у ТСН, експертна комісія Міністерства охорони здоров'я визнала, що саме лікарі винні у смерті 12-річної дитини. Вину за випадок поклали одразу на вісьмох медиків. Батько хлопця переконаний, що дитина померла через неправильний діагноз і лікування, відповідно. Що ж до історії хвороби, він зауважив – її переписали, а лікар покриває своїх колег. Експерти теж помітили невідповідності у історії хвороби дитини – неправильна хронологія тощо. Кримінальну справу порушено за фактом лікарської халатності. В цьому випадку дії лікарів спричинили летальний результат. За попередньою інформацією, на Львівщині через неправильне і несвоєвчасне лікування помер 12-річний хлопчик. Хлопця не лікували, а згодом виписали заспокійливе.

Згодом виявилось, що у Романа кишкова непрохідність. Згодом батько звернувся із листами у Прокуратуру, Департамент здоров'я обласної ради.

Про Захід