Львівські митники відстояли свою правову позицію в Апеляційному суді

Опубліковано:

Працівники Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС вкотре відстояли свою правову позицію в Апеляційному суді Львівської області.

Учора, 06.12.2016 Апеляційний суд Львівської області виніс рішення у двох справах про адміністративні правопорушення стосовно громадян “С” і “Х”, якими підтримав рішення Галицького районного суду м. Львова та правову позицію Львівської митниці ДФС.

Зокрема стосовно громадянина “Х”, який прямував до Польщі через митний пост “Краковець” автомобілем “Opel” і в спеціально виготовлених у ньому сховищах переміщував 250 пачок сигарет вартістю 3 875 гривень, накладено штраф у розмірі їх вартості, конфіскацію цигарок та автомобіля.

В іншій справі щодо громадянина “С”, який намагався перемістити через митний кордон України у пункті пропуску “Шегині” продукти харчування та автомобільні запчастини вартістю понад 100 000 гривень без декларування, підтримано рішення про накладення штрафу в розмірі вартості виявлених товарів та їх конфіскацію.

Отже, Апеляційний суд Львівської області, дослідивши матеріали вказаних справ і заслухавши позиції сторін процесу, дав їм належну правову оцінку та залишив постанови Галицького районного суду м. Львова без змін, а апеляційні скарги без задоволення.

ГУ ДФС у Львівській області 

Про Захід