Як патрульна поліція затримувала «Mercedes», на якому викрали людину в Ужгороді (Фото)

Опубліковано:

З'являється все більше інформації, яка прояснює ситуацію з викраденням людини в обласному центрі. Як повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева, сьогодні, 10-го грудня, працівник патрульної поліції, які перебував вдома у свій вихідний, став свідком того, як його сусіда невідомі люди, витягли з авто, під погрозою предмета, подібного на зброю, та із застосування сили втягують його в свою автівку “Mercedes”.

Правоохоронець кинувся на допомогу, водночас повідомив про інцидент поліції та надав орієнтовний напрям руху автівки “Mercedes”, в якій відвозили викраденого чоловіка (вбік вул. Грібоєдова).

Оперативно, за мінімальний відрізок часу патрульна поліція зупинила і заблокувала “Mercedes” на вулиці Собранецькій. Було задержано та взято в кайданки четверо чоловіків, що, вірогідно, причетні до викрадення людини.

Окрім того, у ході поверхневої перевірки було вилучено предмет подібний до зброї та субстанцію, що за попереднім оглядом подібна до наркотиків.  

Водночас, як вже повідомляв “Про Захід”, попередньо правоохоронці оприлюднили інформацію про те, що троє чоловіків із Мукачева та один із Ужгорода підозрюються у викраденні 29-річного ужгородця

Про Захід