Рятувальники не рекомендують туристам виходити у гори через різке погіршення погоди

Опубліковано:

У звʼязку з активізацією циклонічної діяльності із заходу та південного-заходу Європи, протягом 9-11 грудня 2017 року по всій території Закарпатської області очікуються складні погодні умови, в тому числі й на автошляхах області. Впродовж доби 9 грудня передбачається сильний, місцями дуже сильний дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. Вночі 10-го та вдень 11-го грудня випадатиме сильний мокрий сніг та сніг. За весь період, з 9 по 11 грудня, подекуди: налипання мокрого снігу, туман, ожеледь, в гірських районах хуртовини. На дорогах більшої частини території області ожеледиця, на перевалах снігові замети.

Управління ДСНС України Закарпатській області звертається до громадян з проханням впродовж даного періоду утриматися від дальніх поїздок власним автомобільним транспортом,  особливо через гірські перевали закарпатської області.

Також власникам автомобілів слід прибрати свої транспортні засоби подалі від дерев, так як перезволоженість грунту та посилення вітру може призвести до їх падіння.

Туристам на період  погіршення погодних умов не рекомендується виходити в гори.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід