Тур’я-Реметівська школа потребує для завершення ремонту додаткового фінансування

Опубліковано:

Обласні обранці – Денис Ман та Антон Ліврінц у ході першого пленарного засідання 9-ої сесії облради подали свої депутатські запити щодо фінансування ремонтних робіт у Тур'я-Реметівській ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2018 році та виділення коштів на будівництво централізованого водопостачання села Сторожниця.

Денис Ман наголошує: “До мене, як до депутата Закарпатської обласної ради, звернулася директор Тур'я-Реметівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мегела А. І., з приводу необхідності додаткового фінансування для завершення ремонтних робіт будівлі навчального закладу. На даному етапі планується розпочати роботи з ремонту даху школи над початковими класами, оскільки той перебуває у неналежному стані, що може призвести до негативних наслідків у разі відсутності необхідного реагування.

Окрім того, з обласного та державного бюджету в останні два роки було виділено кошти на проведення заміни вікон та дверей та проведення капітального ремонту школи. Втім, роботи наразі ще не завершені та потребують незначної суми коштів для їх завершення.

З метою вирішення даного питання прошу розглянути можливість розробки проектно-кошторисної документації на ремонт даху Тур'я-Реметівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також заміну дверей та вікон з переходом на сучасні технології енергозбереження та почати роботи за рахунок коштів районного бюджету у 2018 році”.

У свою чергу, Антон Ліврінц зазначає, що до нього звернувся сільський голова с.Сторожниця Ужгородського району п. В.П. Сіка з проханням посприяти у виділенні коштів на будівництво централізованого водопостачання села Сторожниця в сумі 600 тис.грн.

Кошторисна вартість цього проекту становила 5 млн 38 тис грн. На сьогоднішній день часткове фінансування даного проекту було виконано завдяки сільському бюджету (900 тис.грн.), Ужгородській районній раді (700 тис.грн.), народному депутату України Роберту Горвату, який посприяв виділенню ще 400 тис грн.

Тож, депутат звертається до голови ОДА Геннадія Москаля посприяти у позитивному вирішенні даного питання.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід