Чернівецькі депутати прийняли політичне звернення до Президента

Опубліковано:

На сьогоднішній, 7 грудня, сесії Чернівецької міськради депутати прийняли звернення до Президента України і Верховної Ради.

У документі міські обранці засудили дії правоохоронців під час спроби арешту Михеіла Саакашвілі та закликали владу припинити тиск на опозицію, повідомляє “ЧТ”.

“Останні події із затриманням Саакашвілі є яскравим прикладом так званої розправи діючої влади з інакодумцями, опозиціонерами, опонентами влади і правлячого режиму.

Такі і попередні дії влади щодо опозиції є нічим іншим як злобою і помстою влади за багатомісячну критику дій влади, за боротьбу проти корупції та відстоювання інтересів народу, вимог Революції Гідності. Ці дії державної влади є нелогічними, бездумними і шкодять національним інтересам України.

Ми, депутати Чернівецької міської ради, звертаємося до Верховної Ради України, президента Петра Порошенка щодо негайного втручання у ситуацію, пов'язану із спробами арешту Саакашвілі. Закликаємо керівництво держави реагувати на виклики сьогодення та неухильно дотримуватися законодавства, прав та свобод людини, та негайного припинення наступу влади на демократію і основні завоювання Революції Гідності”, – йдеться у тексті документу.

За звернення проголосували 22 депутати міської ради.

Про Захід