В Ужгороді відремонтовано цокольний поверх Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г.Шевченка

Опубліковано:

Більше 1 мільйона 50 тисяч гривень спрямували цього року з міського бюджету на капітальний ремонт цокольного поверху будівлі Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г.Шевченка в Ужгороді. Працівники підрядної організації поштукатурили стіни та стелю, пофарбували їх, виклали підлогу керамічною плиткою, замінили внутрішні та зовнішні двері, повністю поміняли електропроводку, розетки, світильники.
Як провели роботи, сьогодні оглядав міський голова Богдан Андріїв. Директор закладу Любов Попович розповіла, що у цокольному приміщенні гімназії, збудованої ще у 1913 році, не було ремонту щонайменше 50 років, і з цим приміщенням постійно були проблеми. Адже воно на рівні ґрунтових вод і щоразу, коли піднімалася вода у річці, у підвалах було волого, стіни – мокрі, утворився грибок. Планували тут облаштувати навчальні класи, однак в останні роки через згадані проблеми реалізувати це не вдавалося.
Уже цього року, після ремонту, тут організували кабінети англійської мови, для групової роботи, хореографії, для проведення лекцій з іноземних мов, облаштували роздягальні для дівчат і хлопців. Отож уже зараз цокольне приміщення гімназії на повну використовується для навчання, більш якісного проведення уроків фізичної культури. 
На фото: цокольне приміщення гімназії після і до ремонту.

Про Захід