Віталій Мещеряков очолив Закарпатську філію Суспільного

Опубліковано:

Сьогодні, 6 грудня, правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 5 оголосило результати відкритого конкурсу на посади менеджерів і продюсерів філій Суспільного. Лишень вчора, 5 грудня, були завершені співбесіди з кандидатами, що претендували на ці посади. 

Зураб Аласанія, голова правління НСТУ, оприлюднив у соцмережі ФБ результати конкурсу. Менеджером Закарпатської філії Суспільного обрано Віталія Мещерякова, директора філії ПАТ НСТУ “Закарпатська регіональна дирекція”, а продюсером  – Євгена Тичину.

Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Наразі заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Із менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори на один рік, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Там, де конкурс не відбувся – буде призначено т. в. о. (тимчасово, до нового конкурсу, виконуючих обов'язки) менеджерів, які, так само як і нові керівники, проведуть оптимізацію системи протягом наступних двох місяців, повідомляє компанія.

Сам процес відбору Зураб Аласанія описав так: “8 днів по 12 годин на день, 226 співбесід. Все це далося непросто, як кандидатам, так і правлінню, яке повним складом працювало як журі конкурсу.

Претенденти дуже різні: були люди з ідеями, були пристосуванці, були й просто “а раптом пройде”. Але допомогла підготовча робота центральної дирекції НСТУ. По продюсерах працювала експертна група Ради Генпродюсерів. Рада збиралася кожного дня і працювала по претендентах на позиції продюсерів філій – обговорювала портфоліо, дивилась творчі доробки кандидатів, зважала на їх досвід, і робила рекомендаційний висновок для членів журі. Висновків було три: не рекомендувати, рекомендувати до співбесіди, рекомендувати до найму (цей останній висновок журі побачило лише двічі серед більше ніж двохсот рекомендацій)”

“Так, умови і критерії були жорсткими, ми хочемо бачити в команді лише кваліфікованих та ціннісних колег, а тому і підходимо до відбору вкрай ретельно.  – зазначив Зураб Аласанія, – “Тим більше, що й заробітна платня нових керівників, що мають стати двигунами реформ в регіонах – досить конкурентна для українського медійного ринку: вилка від 17 до 32 тисяч гривень з можливим преміюванням до 100 відсотків при перевиконанні KPI.”

Про Захід