В Ужгороді дерево впало на дві автівки, які були припарковані на узбіччі

Опубліковано:

05 грудня підрозділи ДСНС області чотири рази виїздили на ліквідацію наслідків падіння дерев на території Перечинського, Великоберезнянського районів та м. Ужгород.

Так, о 08:00 перечинські рятувальники виїздили в с. Т. Ремета, де падіння дерева спричинило обмеження руху транспортних засобів.

Вже о 08:15 на лінію “101” надійшло повідомлення про падіння дерева на об'їзній дорозі в м. Ужгород. Для забезпечення безперешкодного проїзду автомобілів по даній ділянці автошляху та розкрижування деревини залучалися рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

О 08:37 аналогічний випадок мав місце на автошляху в с. Забрідь Великоберезнянського району, де впале перекрило проїжджу частину місцевого автошляху. В даному випадку аварійні роботи проводили представники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.

А о 12:17 рятувальники аварійно-рятувального загону виїздили на вул. Гойди, в м. Ужгород, де впале дерево пошкодило два автомобілі (Skoda та Volkswagen), котрі було  припарковано на узбіччі дороги.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід