Ужгородські школярки вкрали солодощі з супермаркета на тисячу гривень

Опубліковано:

Дівчата довго гуляли торговим центром. Ніби нічого підозрілого: роздивлялися товар, прицінювалися. Однак, зрештою, товар, який приглянувся, відвідувачки вирішили приховати. Та безкарно вийти з супермаркету їм не вдалось – горе-відвідувачки потрапили у поле зору охоронника, який негайно натиснув “тривожну” кнопку, повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Сигнал “Тривога” надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Закарпаття о 12.45. Вже за лічені хвилини наряд реагування прибув на місце події. І якраз вчасно, адже неповнолітні дівчата з краденими товарами саме хотіли пройти повз касу. Зловмисниць негайно було зупинено. Ними виявилися зовсім юні ужгородки – подругам всього 11 та 12 років, вони спокусились на солодощі, загальна вартість яких склала тисячу гривень.

Поліцейські пояснили підліткам, що вони вчинили неправомірні дії, які суворо караються. Поцуплені солодощі було повернено на полиці торгового центру, а на місце події викликано батьків юних правопорушниць.

В Управлінні поліції охорони в Закарпатській області розповідають, що подібних правопорушень скоєно малолітніми не мало.

– Батькам варто бути обачними. Варто розмовляти зі своїми дітьми, пояснювати, чому такого робити не варто. Адже такі дії дітей, не зважаючи на вік, караються законом. І, на жаль, наслідки можуть бути неминучими, – наголосив заступник Управління поліції охорони в Закарпатській області капітан поліції Сергій Лисенко.

Наразі ж за даним фактом проводиться перевірка, з неповнолітніми та їх рідними працюють слідчі.

 

 

 

Про Захід