У Кам`яницькій Гуті затримали двох нелегалів

Опубліковано:

Через Словаччину вони хотіли потрапити до Угорщини, повідомляє ГУНП у Закарпатській області. 

Сьогодні, 1 грудня, близько 05.15 год, працівники прикордонної служби на відстані близько 500 метрів від державного кордону України зі Словаччиною виявили двох іноземців.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського відділення поліції. Правоохоронці з`ясували з якої іноземної держави прибули чоловіки. У одного з них – 56-річного, було тимчасове посвідчення, видане Солом'янським управлінням Нацполіції у м.Києві у зв`язку із втратою внутрішнього паспорта своєї країни. Інший іноземець – 35-річний – не мав при собі жодного документу.

Також правоохоронці встановили, що обидва чоловіки літаком добрались до Києва, а близько місяця тому автобусом приїхали до обласного центру Закарпаття, де проживали у готелі міста. Через Словаччину вони хотіли потрапити до Угорщини. 
Зараз підозрювані утримують у відділі прикордонної служби у с.Кам`яницька Гута Ужгородського району. Вирішується питання про правову кваліфікацію правопорушення щодо незаконного перетину державного кордону та поміщення їх до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

 

 
 
Про Захід