Іршавські пожежники провели навчальну акцію для місцевих школярів

Опубліковано:

Фахівці Служби порятунку постійно проводять для дітей різного віку цікаві заходи та бесіди з питань пожежної безпеки, а також влаштовують громадські акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Такі повчальні  заходи навчають правилам безпеки життєдіяльності та ознайомлюють із основними заходами безпеки підростаюче покоління, а це є одним із пріоритетних завдань рятувальників.

Так, 29 листопада у рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, фахівці Іршавського районного відділу та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини провели пізнавальний захід для учнів Іршавської загальноосвітньої школи № 2.  Діти, а їх долучилось до проведення акції більше 250 чоловік, дізнались про  роботу оперативно-рятувальної служби, пожежну техніку та бойове спорядження, приміряли бойовий та спеціальний-захисний одяг вогнеборців, а також роздивились пожежний автомобіль.

Окрім цього, дітей ознайомили із правилами користування вогнегасником та дали самостійно спробувати загасити умовне заграння. У подальшому, у випадку виникнення пожежі, це допоможе підростаючому поколінню вчасно зорієнтуватися та загасити вогонь на початковій стадії. 

Для того, аби малеча не забувала про правила, які довели їм рятувальники  кожному було вручено тематичну пам'ятку.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

Про Захід