Кабмін просять не допустити відміни двох поїздів “Ужгород-Київ”

Опубліковано:

Народний депутати України Валерій Пацкан направив депутатське звернення Міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну.

Про це нардеп повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами рішення, яке прийняла “Укрзалізниця” щодо відміни двох поїздів, які курсують за маршрутом Ужгород-Київ, відверто здивувало своєю нелогічністю і стривожило мешканців Закарпаття. 

“Справа в тому, що навіть наявних на сьогодні поїздів недостатньо, щоб задовольнити попит на залізничні перевезення із Закарпаття до столиці і назад, тому часто придбання квитків перетворюється для людей на лотерею. Логічно було б очікувати додаткового рейсу, або ж, принаймні, додаткових вагонів. Натомість “Укрзалізниця” вирішила зменшити кількість поїздів, – зазначає нардеп. – До мене, як народного депутата України, вже звернулися закарпатці з проханням якось вплинути на таке рішення. Тому надіслав запит до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Вважаю, Кабмін повинен вивчити це питання і вжити заходів у зв'язку з непродуманим рішенням “Укрзалізниці”. Обіцяю стежити за цим питанням та інформувати вас про ситуацію”.

Про Захід