В Баранинській ОТГ відбулася перша сесія сільської ради

Опубліковано:

Сьогодні, 21 листопада, відбулося перше засідання сесії Баранинської сільської ради. 

Засідання сесії відкрила голова ТВК, яка оголосила імена депутатів, що перемогли на виборах до ОТГ. Після цього вони отримали посвідчення депутатів об'єднаної громади. Всього до нового органу місцевого самоврядування увійшло 26 депутатів. 
Очолив громаду, нагадаємо, чинний голова Баранинців Юрій Марусяк. 
На посаду секретаря ради Юрій Марусяк запропонував Світлану Хому, яка й займала аналогічну посаду в Баранинській сільраді до цього. Шляхом таємного голосування бюлетенями пані Світлану підтримали одноголосно.
Наступним рішенням Баранинська сільрада створила 5 постійних комісій сільради. Також рада призначила в.о. старостів сіл. Ними стали сільські голови сільрад, які приєдналися до Баранинської ОТГ. Вони отримали повноваження виконувати нотаріальні обов'язки та проводити реєстрацію актів цивільного стану.
Останнім питанням, яке розглянула сільрада, стало рішення про порядок виконання бюджетів Баранинської, Великолазівської, Холмецької та Ярокської сільських рад до кінця бюджетного періоду 2017 року. 
На цьому перше пленарне засідання сесії Баранинської сільради завершилося. У вівторок 28 листопада Баранинська сільська рада продовжить свою роботу. Зокрема, передбачено прийняти регламент та обрати виконком, повідомляє Закарпатський підрозділ Установи “Центр розвитку місцевого самоврядування” .

Про Захід