Водій тролейбуса у Луцьку вигнав пасажирів, які співали українські пісні

Опубліковано:

Водій тролейбуса №15 вигнав із салона пасажирів, працівників будинку культури, які співали українські пісні. Водій висадив чоловіків, не зважаючи навіть на те, що пасажири тролейбуса їм аплодували.

Колектив ЛПЕ вибачився за такий вчинок водія на сторінці підприємства у Фейсбуці, інформує “ВН”.

“Просто кричущий випадок стався сьогодні в Луцькому тролейбусі на 15 маршруті. Близько восьмої вечора група чоловіків з будинку культури в черговий раз вирішила підняти настрій пасажирам ЛПЕ. Зазвичай вони сідають біля ЦУМу і до проспекту Молоді розважають людей зачаровуючими українськими піснями. Багато хто з вас мав змогу їх чути. Це не підготовлений флеш-моб, не проплачена акція, не піар, не реклама, а просто поклик душі людей закоханих у спів. На обличчях пасажирів спочатку здивування, а потім завжди посмішка, дехто підспівує, молодь виймає навушники своїх смартфонів, і після кожної пісні не соромиться голосно аплодувати і вигукувати “браво” .

Бачити і чути цих чоловіків у тролейбусі, завжди охайно одягнених, зі світлими обличчями це завжди свято і гарний настрій. Але цим разом, зовсім молодий водій, якому невідомо що сталось, ні з того ні з сього взяв і вигнав улюбленців лучан з тролейбусу незважаючи на вдячні оплески пасажирів.

Просто ганьба і сором за такий вчинок нашого працівника, і жаль, що так мало знаємо про цих милих людей, перед якими колектив ЛПЕ щиро вибачається і сподівається, що цей інцендент не стане їм на заваді тішити лучан, пасажирів гарними українськими піснями.

А тим нашим пасажирам, кому пощастить зняти цей хор чоловіків на свій смартфон і викласти в ютуб, гарантуємо у вигляді призу місячний проїздний квиток”, – написано на сторінці підприємства.

Про Захід