Упродовж тижня львівські митники зафіксували понад 100 випадків порушень митних правил

Опубліковано:

В період з 13.11.17 по 19.11.17 працівники Львівської митниці ДФС склали 101 протокол про порушення митних правил на суму майже 80 тис. грн. ( За 11-ма протоколами про порушення митних правил вартість предметів правопорушення встановлюється), повідомляє ГУ ДФС у Львівській області.

Виявлено та задокуметовано 5 випадків незаконного переміщення на митну територію України майже 2,5 тонни продуктів харчування, а також у 8-ми випадках вилучено промислові товари, зокрема шини, одяг, тканину, вартість яких встановлюється.

Товари переважно намагались переміщувати легковими автомобілями смугою спрощеною митного контролю “зелений коридор”. В окремих випадках їх приховували у конструктивних порожнинах авто.

Окрім того, в одному випадку виявлено підроблення доручення на право користування транспортним засобом “Opel Astra” на іноземній реєстрації громадянином України.

На виїзд з України припинено 4 спроби переміщення майже півтори тисячі пачок сигарет з фільтром з марками акцизного збору України та без них на загальну суму понад 25 тис. грн., затримано два транспортні засоби, в яких приховували сигарети.

Загалом з початку 2017 року складено 5 881 протоколів про порушення митних правил на суму майже 110 млн. грн.

Про Захід