У селі на Волині завелася “чупакабра” (Фото, Відео)

Опубліковано:
У селищі Іваничі на Волині невідомий хижак задушив кролів.

В одних господарів на вул. 8-го Березня невідома тварина вбила 14 тварин, в інших – 11, інформує “Буг”.

Нагадаємо, подібний випадок уже був в Іваничах цього літа на вул. Тарасова. Тоді невідомий хижак убив кролів та качок у господарстві місцевої мешканки.

Житель селища Олександр Бидчук розповідає, що таке у його господарстві сталося вперше. Спочатку подумав, що це тхір. Але, коли побачив вирвані дверцята та розігнуті цв'яхи, то зрозумів, що це був сильніший хижак. Від двох маленьких кроленят залишились останки, решта лежали розкидані по подвір'ю і городі.

Стривожені сусіди почали проводити свої дослідження. В одного із них на городі, де була свіжо перекопана земля, побачили сліди ратиць, як у кози, і поряд схожі на собачі. На клітці хижак залишив подряпини від кігтів і зубів.

“Це якийсь мутант. Думаю, чупакабра. Дуже стрибучий хижак. Перестрибнув через загороджену сітку від берега на город. На березі висока трава, є де сховатися. І така смуга берега тягнеться від Щенятина аж до Заболотець, тож має де розгулятися”, – розповідає Олександр Бидчук.

Ніхто із господарів не чув, коли це трапилось. Лише вранці люди побачили наслідки відвідин невідомого хижака і відзняли їх на відео.

 
 
Про Захід