В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу

Опубліковано:

У змаганнях взяли участь шість збірних команд: Ужгородської районної ради, Федерації футболу Закарпаття, Управління ДСНС у Закарпатській області, Закарпатського окружного адміністративного суду, телеканалу “Тиса-1” та Закарпатської митниці ДФС, повідомляє прес-служба Ужгородької райради.
Учасники спочатку суперничали у двох групах, а потім зійшлися в стикових матчах за основні місця. Третє місце здобула команда Ужгородської районної ради. Вона зіграла в нічию 1:1 з обласним управлінням ДСНС, але виявилася кращою у серії післяматчевих пенальті. А ось у фіналі збірна Федерації футболу Закарпаття перемогла команду митників з рахунком (6:1) і посіла почесне перше місце. Приємним сюрпризом для працівників “Тиси-1” були пам'ятні призи й грамоти від Управління ДСНС у Закарпатській області та Закарпатського окружного адміністративного суду з нагоди свята.
За команду Ужгородської районної ради зіграли районні депутати Андрій Кушнірук, Михайло Готра, Іван Ковач, Невицький сільський голова Михайло Лаба та депутати Киблярівської сільської ради. 

Про Захід