В Ужгороді планують створити спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів та учасників АТО

Опубліковано:
Ідею лобіює Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, повідомляє Олександр Лизанець, голова вищеназваного осередку. 
15 листопада 2017 року в Києві в КВЦ Парковий відбувся головний бізнес-форум УкраїниLevel Up Ukraine. Активну участь в ньому прийняв голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. Олександр розповів про успіхи та труднощі у справі створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді. Як відомо починаючи з 2016 року Ужгородська міська рада спільно з Закарпатською обласною радою та Кабінетом Міністрів України виділили на будівництво вищезгаданого центру 4,7 млн. грн.
Українські та закордонні бізнесмени та топ-менеджери зацікавились закарпатським проектом та пообіцяли розглянути можливість долучитись до  реалізації проекту створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.
16-17 листопада 2017 року голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець також взяв участь у форумі організаційного розвитку громадянського суспільства: “Практики свободи”. Там зібрались сотні представників українських та іноземних громадських організацій, які докладають зусиль до розбудови громадянського суспільства в Україні. Олександр Лизанець провів на цьому форумі велику кількість зустрічей на яких домовились про спільний пошук грантів для створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.
Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО, надавши посильну допомогу:
 
ПАТ КБ “Приватбанк”пр 26004053909822,
 код ЄДРПОУ 37231258МФО 312378
 
За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном+380997915415.
Про Захід