ОООРЗ проводить консультаційну зустріч з представниками митних органів

Опубліковано:

В Ужгороді Обласне об'єднання організацій роботодавців “Закарпаття” проводить консультаційну зустріч.

Зустріч проводиться в ужгородському офісі ОООРЗ.

Робоча зустріч з представниками митних органів є логічним продовженням нещодавньої зустрічі топ-менеджерів найбільших підприємств Закарпаття, за підсумками якої великий бізнес визначив топ-10 найбільш вагомих проблем, що заважають розвитку бізнесу на Закарпатті. Серед обговорюваної проблематики представники закарпатських підприємств звернули особливу увагу на необхідність врегулювання проблем перевезення вантажів на митницях та перетину кордону в бізнес цілях.

Великі черги в зоні розмитнення вантажів, а також постійна завантаженість смуги для легкових авто на закарпатських пунктах пропуску створюють труднощі для бізнесу та, зрештою, негативно впливають на інвестиційну привабливість краю.

Сьогоднішня зустріч має на меті донести до відома уповноважених митних структур позицію закарпатського бізнесу щодо відповідної проблематики та спільно напрацювати механізмии їх вирішення.

В обговоренні беруть участь керівництво ОООРЗ, керівники та уповноважені представники Закарпатської минциці ДФС, місцевих прикордонних загонів та інших державних структур, яким підвідомчі відповідні питання, а також представники громадських бізнес-об'єднань. 

Зустріч модерує голова ОООРЗ Володимир Панов.

Про Захід