В Ужгороді стартував прийом замовлень на гібридну версію міського кросовера Toyota C-HR

Опубліковано:

Офіційний дилер Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” розпочав прийом замовлень на гібридну версію діаманта модельного ряду Toyota – емоційний та елегантний кросовер для міста C-HR.

Стильний, сучасний, палкий, вишуканий

 

Кожен сантиметр Toyota C-HR наповнений енергією. А відтепер він ще більш інноваційний, технологічний та прогресивний у своїй гібридній версії – Toyota C-HR Hybrid.

Гібридна модель із переднім приводом, максимальною потужністю системи Hybrid у 122 к.с. (90 кВт) і об'ємом бензинового двигуна, який сягає 1,8 літра* та працює за циклом Аткінсона, приваблює своєю ефективністю та продуктивністю. Зручне пересування містом з витратою пального лише 3,6 л/100 км** – одна з багатьох переваг C-HR Hybrid.

Для українських споживачів автомобіль доступний у 9 різних кольорах кузова для комплектацій*** Active та Premium, а у комплектації Style додатково пропонуються 4 варіанти двоколірного виконання екстер'єру з чорним дахом та бічними дзеркалами. Toyota C-HR Hybrid оснащується 17-дюймовими легкосплавними дисками.

Автомобіль обладнано сучасними системами круїз-контролю, клімат-контролю, аудіосистемою Toyota Touch 2 з сенсорним 8-дюймовим дисплеєм. У комплектації Style та Premium C-HR Hybrid наявні: система безключового доступу до автомобіля та запуску двигуна – Smart Entry & Start, прожекторні світлодіодні фари з світлодіодними денними ходовими вогнями та передні світлодіодні протитуманні фари.

Серед приємних бонусів автомобіля у комплектації Premium – наявність іонізатора повітря (з нанотехнологією), оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, а для меломанів – аудіосистема JBL з підсилювачем та 9 динаміками.

Місто завмирає, коли з'являється він – Toyota C-HR!

CH-R Hybrid – емоційний та елегантний кросовер для міста від Toyota. Його економічність, доповнена прогресивними технологіями та зменшеним рівнем викидів СО2, – характеристики, що стають все більш актуальними для сучасних прогресивних споживачів.

*Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об'єму двигуна. Детальніша інформація наявна в офіційних дилерів Toyota. 

**Зазначені показники витрати пального розраховані згідно з технічними Регламентами 715/2007 (ЄС) та 2016/646 (ЄС) та є приблизними значеннями для певного типу автомобіля. Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.  

***Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах чи матеріалах

Завітайте на тест-драйв Toyota C-HR зарядіться емоціями: м. Ужгород, вул. Собранецька, 124

За додатковою інформацією щодо Toyota RAV4 включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційного дилера Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”, тел 0959263000.

Про Захід