На Тернопільщині у неповнолітніх розігралася кривава любовна драма

Опубліковано:

Аби привернути увагу хлопця, неповнолітня жителька Кременецького району на Тернопільщині, нанесла собі травми битою пляшкою, а потому кинулася під колеса авта. Ушкодження у 15-річної дівчини не суттєві. Після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Правоохоронці з'ясували, що потерпіла разом зі своїм 17-річним хлопцем відпочивали у її бабусі 11 листопада. Близько півночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі і поїхала, повідомляє “Досьє 102”.

Там вони і ще двоє місцевих мешканців розпивали пиво та віскі. В якийсь момент між хлопцями на ґрунті ревнощів виник конфлікт. Товариш дівчини образився на подругу і зателефонував сестрі, аби та забрала його додому. Остання приїхала зі знайомою і вони почали з'ясосувати стосунки з винуватицею конфлікту, а потім побили її. Далі сестра з подругою поїхали. Юнак повертатися відмовився.

Неповнолітня намагалася помиритися з другом і всіляко привертала його увагу. Хлопець не реагував на неї і дівчина, розбивши пляшку з-під пива, нанесла собі поранення в область лівого передпліччя, пошкодивши при цьому вени. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою дівчина й далі зверталася до свого хлопця, але марно. Тоді закохана школярка кинулася під колеса авта, який проїжджав повз них. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми у кременчанки виявилися не значні.

На місце викликали правоохоронців і бригаду швидкої. У потерпілої виявили забій тазу, передпліччя та пошкодження руки.

Розпочато розслідування.

Про Захід