Ремонт першого поверху в будівлі Ужгородської міськради завершать до кінця року

Опубліковано:

Ремонтні роботи першого поверху адмінбудівлі Ужгородської міськради, які тривають вже майже рік, будуть завершені цього року. Про це в ефірі каналу “Тиса-1” на програмі “Про головне” повідомив міський голова Богдан Андріїв.

“На ремонт першого поверху було витрачено близько 4 мільйонів гривень. Там, в першу чергу, буде розміщений Центр надання адмінпослуг та інші допоміжні служби. Ще близько мільйона гривень використали на закупівлю меблів. Всі процедури проходили через систему “Прозоро”. Протягом цього місяця роботи будуть завершені. Ще кілька сотень тисяч гривень було пішло на відеоспостереження, різного виду електроні роботи”, – відзначив Богдан Андріїв.  

Окрім того, ще понад мільйон гривень через систему “Прозоро” виграло КП “Ужгородліфт” на встановлення ліфта у будівлі міськради. Щодо того, чи варто було встановлювати ліфт у 4-х поверховій будівлі, то міський голова пояснив, що проводилися зустрічі з людьми з обмеженими можливостями, і за результатами зустрічей було прийнято облаштувати ліфт.

“Про Захід” 

Про Захід