Що сьогодні дружина Президента робить на Рівненщині (Фото)

Опубліковано:
Дружина глави Української держави Марина Порошенко перебуває з робочою поїздкою на Рівненщині.
Перша леді країни відвідала Горбаківський НВК, де презентувала загальноукраїнський проект “Книга миру”. Учні закладу разом із Мариною Порошенко створили новий розділ – “Рівненська область”. Діти учасників АТО поділилися своїми сімейними фотографіями і побажаннями миру в Україні, повідомляє “Укрінформ”.

Дружина Президента розповіла, що “Книга миру” подорожує різними областями України і Рівненщина стала вже 17-им регіоном, де вона побувала. Це збірка сімейних фотографій, зроблених у мирні часи та підписаних дитячими висловами про батьків або про свою країну.

Також планується, що сьогодні Марина Порошенко і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підпишуть Меморандум про співпрацю, в рамках якого область долучиться до проекту Благодійного Фонду Порошенка “Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації”.

А з нагоди Дня української писемності та мови дружина Президента відвідає Національний університет “Острозька академія”, де відкриє проект “Острог Forum-2017” та разом зі студентами і науковцями обговорить роль української мови в національній безпеці України.

Про Захід