Як економісти УжНУ обирали собі Міс факультету (ФОТО, ВІДЕО)

Опубліковано:





 Перед початком зовсім неформальної програми, як завжди, трішки офіціозу – з вітальним словом перед присутніми виступив в.о. проректора Олександр Рогач, котрий побажав усім позитивних емоцій та неперевершених вражень. Відтак в.о. декана економічного факультету Віталій Сержанов вручив грамоти та подяки, оголосив про вихідний наступного дня, зробив селфі зі студентами і дав старт святковій програмі.

Першим став вихід красунь факультету в діловому стилі. Своїми жартами глядачів розважали старшокурсники-економісти, здіймаючи справжню бурю оплесків у залі. Виступили також КВН-команди “АВС на Бамі” та “В комі”.

У концертній програмі взяла участь Вікторія Пінзель, виконавши музичну композицію, яку підспівував чи не весь зал. Запрошеними гостями стали студія сучасного танцю “Бліц” і “Танцювальна корпорація друзів”. Упродовж вечора глядачі переглядали й підготовлені відеоролики, чи не найвеселішим з-поміж яких став відеорепортаж “Хто, як не ми?”

Конкурс міс потішив ще кількома виходами: спортивним, європейським, до якого дівчата власноруч шили сукні в кольоровій гамі країн – членів ЄС, інтелектуальний, під час якого відеопитання дівчатам ставили мешканці Ужгорода, та вихід у вечірніх сукнях.

За результатами всіх дефіле, титул другої віце-міс здобула Аліна Ковач, першої віце-міс – Альбіна Пазяк, звання ж найкрасивішої дівчини факультету виборола Наталія Лукач.

Профком економічного факультету висловлює особливу подяку за допомогу директору Закарпатського РУ ПАТ КБ “ПриватБанк” Лесі Орбан.

Найяскравіші моменти вечора пропонуємо переглянути ТУТ. 

Медіацентр УжНУ

 


Про Захід