Довірливих пенсіонерів у Тернополі обкрадає псевдоелектрик

Опубліковано:

До літнього тернополянина прийшов “працівник” обленерго і повідомив, що у його квартирі потрібно замінити старий лічильник на новий. Довірливий 86-річний пенсіонер повірив зловмиснику.

Шахрай оглянув приміщення і попросив господарів звільнити один із комодів від речей, адже у стіні потрібно буде зробити отвір. Жінка дістала заощадження і заховала їх до книги, яка лежала поруч. Щоб відволікти господарів, шахрай сказав, що встановлення нового лічильника коштує 2 тисячі гривень, але для учасників бойових дій це роблять безкоштовно, повідомляє “БО”.

Пенсіонер пішов шукати документ, який підтверджує його належність до цієї категорії громадян. Поки нікого не було, злодій забрав з книги 4 тисячі гривень і 500 доларів.

Потерпілий звернувся у поліцію. З'ясувалося, що псевдопрацівник “обленерго”  встиг обікрасти трьох тернопільських пенсіонерів. Ще одна жертва шахрая втратила 6 тисяч гривень, а третя жінка не повірила і не впустила зловмисника у помешкання. За фактом скоєння злочину порушено кримінальне провадження.

Про Захід