Як в Ужгороді ремонтують Капушанську (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 6-го листопада, в Ужгороді представники міськради разом з журналістами перевірили, як ремонтують вулицю Капушанську, мова йде про ділянку шляху поблизу супермакету “Велмарт”.

Нещодавно в мережі ужгородці обурювалися щодо якості ремонтних робіт на дорозі. А в п'ятницю, 3-го листопада, підряднику, який виконує роботи, ТОВ “Олександрія-Кепітал”, було заборонено асфальтувати цю ділянку працівниками відділу технічного нагляду департаменту міського господарства Ужгородської міської ради. Позаяк відповідним чином не була підготовлена основа дороги. Втім підрядник продовжив ремонті роботи. Тож нині комісія провела інспекцію і склала відповідний акт, згідно якого покриття клалося на неукатану основу та ще й вогку. Також було виявлено розтріскування асфальтного покриття та його просідання, відповідно, воно має бути демонтоване.

Водночас Василь Гомонай – заступник голови Ужгородської міської ради зауважив, що у випадку, якщо підрядник не прибере дефекти і не врахує зауваження, які отримав від міської ради, з ним не підпишуть акти про виконання робіт. “Стан робіт дуже невтішний, ті роботи, які проводяться не відповідають умовам, що передбачені договором.  Працівники технагляду контролюють процес виконання робіт, і ті роботи, які не відповідають умовам договору, звичайно, прийматися не будуть. Ужгородська міська рада жодні кошти за виконання таких робіт виплачувати не буде”, – повідомив заступник.

На місці не були присутні представники генпідрядника, але прокоментував ситуацію субпідрядник – директор ТОВ “Райавтодор” Володимир Горбенко, який відзначив, що вони працюють відповідно до технологій, з деякими корективами, які внесла погода. “Ви подивитися на цю дорогу наступного року, коли викладеться вирівнюючий шар і все буде зроблено до кінця. Зараз ми робимо тільки основу, аби люди взимку мали нормальний проїзд, не через багно”, – зауважив керівник. Окрім того, заперечив, що покриття вкладалося прямо у багнюку, мовляв, грейдер вигорнув все сміття, якого вивезли звідси близько 10 вантажівок.  Також субпідрядник зазначив, що ливньова каналізація підготовлена і впорядкована, але остаточно всі роботи будуть закінчені тільки навесні і ніхто взимку асфальт укладати не буде.

“Про Захід”

 

Про Захід