Міськрада: В Ужгороді капітальний ремонт вулиці Перемоги роблять неякісно

Опубліковано:

“Якщо претензії міської ради не братимуться до уваги і підрядник не усуне недоліки, акти про виконання робіт з боку міської ради підписані не будуть”, – прокоментував ситуацію заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Сьогодні представники Ужгородської міської ради разом із журналістами оглянули, як проходять роботи у рамках капітального ремонту на вулиці Перемоги (від вулиці В'ячеслава Чорновола до заїзду до супермаркету “Велмарт”). 
У п'ятницю працівники відділу технагляду департаменту міського господарства заборонили підряднику ТОВ “Олександрія-Кепітал” проводити асфальтування від перехрестя з вул. Чорновола до заїзду на територію колишнього молокозаводу біля ТЦ “Велмарт” через те, що основа проїжджої частини була не підготовлена. Про заборону укладання асфальтобетону зроблено запис у журналі виконроба. Однак, незважаючи на це, підрядник роботи продовжив. Сьогодні місце проведення робіт на вулиці Перемоги обстежили комісійно, про що склали відповідний акт. Комісія дійшла висновку, що асфальтобетонне покриття на ділянці від будинку №189 до в'їзду на територію колишнього молокозаводу укладалося на вологу та непідготовлену (неукатану) основу; пошарове ущільнення біля оглядових колодязів та над трубами зливової каналізаційної мережі не проводилось, наявні просідання та розстріскування асфальтобетонного покриття, що це асфальтобетонне покриття підлягає повному демонтажу.
На місці поспілкувалися з представником організації, яка виконує роботи. Як з'ясувалося, це субпідрядник. Він сказав журналістам, що не бачить помилок у роботі, що це тільки чорновий шар асфальту, після нього наноситимуть ще один, вирівнюючий. Прокоментувати деталі виконання умов договору не зміг, мовляв, він на субпідряді, тому питання – до керівника підрядної організації, яка виграла тендер.
 

Про Захід