Іршавські школярики побували у відділку поліції

Опубліковано:

В період осінніх канікул до Іршавського відділення поліції завітало майже півсотні учнів молодших класів Зарічанської школи. Вони мали можливість ознайомитись, як щоденно працює поліція, зі зброєю та спецзасобами.

Під час екскурсії гідом була інспектор ювенальної поліції старший лейтенант Яна Горзов, яка радо зустріла дітей на подвір'ї Іршавського відділення поліції.

Екскурсія розпочалась зі знайомства із роботою чергової частини, куди надходить вся інформація про скоєні правопорушення та злочини. Тут учнів цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо набрати номер телефону “102”, як здійснюється виїзд працівників поліції на місце пригоди, як розшукують злочинців.

Далі школярів запросили до актового залу відділення поліції, де правоохоронці проводять наради та заняття. Тут їх очікувала цікава бесіда з начальником Іршавського відділення поліції полковником Віктором Ребрей. Він розповів про роботу поліції, про затримання злочинців та правопорушників. Запитав: “Чи є охочі поповнити ряди поліції?” У відповідь, до гори потягнулись руки майже у всіх присутніх дітей.

Та найбільш враження на дітей справили спецзасоби та зброя, якою користуються поліцейські. Всі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. Поліцейські розповіли, як правильно одягати бронежилет, каску та показали автомат Калашникова.

На завершення екскурсії поліцейські показали службові автомобілі “Mitsubishi Outlander”, розповіли про роботу “Груп швидкого реагування”, та побажали маленьким школярам успіхів у навчанні і вдалих вихідних. Після чого діти зробили “селфі” та подякували поліцейським за цікаву екскурсію.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід