«Моя вода» підтримує таланти «Бліцу» (Фото)

Опубліковано:

На теренах Закарпаття цього літа з'явився новий бренд якісної питної води – “Моя вода”, представлена торговою маркою “Закарпатська EKOAQUA”. Це – не звичайна “мінералка”, а корисний продукт для щоденного вживання. Адже відомо, що більшість представлених на ринку вод саме закарпатського виробництва – це лікувальні та лікувально-столові “солені” мінеральні води на основі хлориду натрію. Вживати таку мінеральну воду щоденно здоровій людині без особливих показань лікаря не варто. Тому закарпатцям, як правило, доводиться купувати так звану очищену воду (її ще називають мертвою, бо вона не містить жодних мінералів), або питну, вироблену за межами області.

Цю ситуацію і взялася змінити “Моя вода”. Її видобувають зі свердловини глибиною 80 метрів, на екологічно чистій ділянці біля лівого масиву у селі Нижнє Солотвино неподалік Ужгорода. Тамтешня вода здавна відома корисними властивостями. Вона є дуже “легкою” і чистою, насиченою кремнієм, який ще у древності вважали основою життя на землі. Виробникам немає потреби штучно мінералізувати цю воду, як це роблять деякі недобросовісні ділки, вона є природно мінералізованою. Саме тому цю воду не лише можна, а і корисно вживати у необмеженій кількості щодня.

За три місяці видобутку “Моєї води” її відвантажили у більш ніж 500 торгівельних точок краю. Знайти на полицях магазинів можна три види цієї водички: сильногазовану, слабогазовану та негазовану. Незважаючи на такий короткий термін реалізації, виробники вже бачать на неї попит, що ще раз доводить: на ринку закарпатських продуктів є велика прогалина у сегменті виробництва саме якісної питної води.

Натомість нині, коли у моду входить здоровий спосіб життя, грамотне харчування і спорт, потреба у хорошій воді лише зростатиме. Правильний питний режим – це основа усіх спортивних навантажень і здорового харчування. Щоденно кожна доросла людина повинна випивати близько двох літрів, але не рідини, як багато хто помилково вважає, а саме чистої води. Привчати пити воду потрібно ще з дитинства. Саме таку звичку намагається привити своїм вихованцям багаторічна керівниця студії танцю “Бліц” Олена Камінська.

“Одне з головних правил наших репетицій – щоб під час них діти багато пили. Правильний питний режим є дуже важливим для нас, тому у залах для репетицій ми завжди ставили кулери зі звичайною питною негазованою водою. З цим процесом у нас було багато мороки, та і якість води нас не завжди влаштовувала, бо часто бачили на дні бутлів якийсь осад.

Тож коли до нас звернулися виробники марки “Моя вода” і запропонували стати партнерами колективу і поставляти нам безкоштовно якісну питну воду, ми дуже зраділи. Воду цю ми, до речі, перевіряли, вона справді виявилася дуже хорошої якості. На репетиціях саме я відповідаю за дітей, тому мусила переконатися, що даю їм найкраще”, – розповідає Олена Камінська.

Виробники “Моєї води”, ТМ “Закарпатська EKOAQUA”, кажуть, що обрали для співпраці саме студію танцю “Бліц”, бо це не просто колектив, це – стиль життя для багатьох ужгородців.

“Те, чим займається “Бліц” у виховані дітей, заслуговує великої поваги. Крім того, це ще й найбільша спортивна секція у нашому місті, в ній займається кілька сотень дітей різного віку. Тому першим ділом ми вирішили підтримати їх, але відкриті і до інших прикладів партнерства, головне, аби у спільній справі передусім ставилася мета підтримання здоров'я нації та її моральних засад”, – каже комерційний директор “ТОВ ЕКО СЕРВІС” Андрій Єрмолов.

Нині у кожній із трьох постійних репетиційних баз колективу “Бліц” стоять маленькі пляшки “Моєї води”, і кожен вихованець колективу може взяти собі її стільки, скільки йому буде потрібно. Керівник студії, яку нещодавно визнали однією з кращих в Україні, Олена Камінська дуже радіє з цього приводу. Каже: не завжди дитина може дозволити собі придбати на кожну репетицію пляшку якісної води, іноді забуває взяти її з собою, іноді лінується тягнути її на репетицію, бо діти є діти, зрештою. Але тепер вона за це питання спокійна, бо “Моя вода” дбатиме про здоров'я її вихованців.

Виробники ж нового продукту, який швидко завойовує на Закарпатті популярність, обіцяють на цьому не зупинятися. Лінійка асортименту питних вод вже незабаром буде розширюватися, обсяги виробництва збільшаться, аби знайти “Мою воду” можна було в усіх торгових мережах краю, а якість залишатиметься все такою ж високою. Від природи – з любов'ю. 

“Про Захід” 

Про Захід