Уночі у Львові молодик напав на жінку

Опубліковано:

Сьогодні, 27 жовтня, близько другої години ночі, львівським патрульним надійшло повідомлення про розбій на вул. Масарика.

У під'їзді одного з будинків, чоловік в масці приставив жінці ножа до горла і зірвав з її шиї хрестик. Також він ударив жінку по голові. Патрульні отримали від потерпілої опис одягу нападника, передали його всім екіпажам і почали перевіряти прилеглі двори та вулиці, повідомляє “Магнолія ТВ”.

Один з екіпажів помітив чоловіка, який підходив під орієнтування. Його зупинили і запитали чи не бачив він чогось підозрілого, бо неподалік стався розбійний напад.

Перехожий почав хвилюватися і спробував розпрощатися з патрульними, однак вони його попросили показати все що має при собі. У чоловіка виявили ніж з червоним руків'ям, патрон, таблетку білого кольору (зі слів чоловіка “Субітекс”) і срібний хрестик (його згодом упізнала потерпіла).

Громадянина перевірили в базі даних і з'ясувалося, що в свої 19 років він вже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, крадіжки з проникенням у житло, розбої і зберігання наркотиків. На місце викликали опергрупу та експерта. Всі речі вилучили, а затриманого доставили у Шевченківський відділ поліції.

Розпочато кримінальне провадження.

Про Захід