Кандидати у депутати Баранинської ОТГ подали проміжні фінансові звіти

Опубліковано:

Баранинська ТВК отримала проміжні фінансові звіти дев'яти кандидатів у депутати Баранинської об'єднаної територіальної громади Закарпатської області. При цьому, лише ці дев'ять кандидатів відкрили виборчий фонд. Здебільшого, кошти кандидатів витрачено на виготовлення друкованих агітаційних матеріалів.

Звіт про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата в одномандатному виборчому окрузі подали кандидати від політичної партії “Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка “Справедливість”: Олександр Кудільчак, Роман Прокопець, Сергій Свида, Іван Дуркот, Олександр Старцев, Віталій Гучок, Іван Гулянич, Ярослав Семеник, а також висуванець політичної партії “Об'єднання “Самопоміч” Євген Семен.  

У кандидата в депутати Євгена Семена, згідно звіту, не було надходжень на рахунок виборчого фонду, і, відповідно, не було і витрат.

Олександр Кудільчак задекларував на рахунку 510 грн власних коштів, з яких 479.50 грн витратив на виготовлення друкованих матеріалів передвиборчої агітації.

Роман Прокопець, Сергій Свида та Олександр Старцев відзвітували про 500 грн власних коштів на рахунку виборчого фонду, з яких по 479.50 грн також витрачено на виготовлення друкованих агітаційних матеріалів.  

Іван Дуркот та Віталій Гучок вказали у звіті 480 грн та 490 грн власних коштів відповідно, і також витратили по 479.50 грн на друковані матеріали агітації.

Іван Гулянич відзвітував про 6 502 грн власних коштів кандидата на рахунку, з яких 2 479.50 грн витрачено на друковані матеріали, а 4 000 грн – на оренду обладнання та технічних засобів для ведення передвиборчої агітації.

Ярослав Семеник вказав у надходженнях коштів на поточний рахунок виборчого фонду власні кошти – 7 100 грн, з яких 7 079.50 грн витрачено на друковані матеріали.

Загалом, на виборах до сільської ради Баранинської об'єднаної територіальної громади балотуються 154 кандидати у депутати.

Згідно другого абзацу частини 4 статті 71 Закону України “Про місцеві вибори”, розпорядник коштів накопичувального рахунку виборчого фонду місцевої організації партії зобов'язаний за п'ять днів до дня голосування подати до відповідної територіальної виборчої комісії проміжний фінансовий звіт за період з дня відкриття накопичувального рахунку виборчого фонду до десятого дня до дня голосування за формою, встановленою Центральною виборчою комісією.

Про Захід