Драма в Тернополі: чоловік бив жінку молотком, та вискочила через вікно

Опубліковано:

Небайдужі тернополяни рятували жінку і викликали швидку допомогу й поліцію. Остання приїхала за 40 хвилин. Люди обурені, адже могло трапитися, що вже не було б кого рятувати.

Сьогодні, 26 жовтня, вранці у Центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф надійшов виклик, що на вул. Миру під час сімейого конфлікту постраждала 40-річна жінка, повідомляє “Галас”.

Жінка вистрибнула з вікна другого поверху і впала на руку, як результат – отримала травми п'яткових кісток, і перелом руки. Окрім цьог, чоловік її травмував у голову. Загалом, стан жінки середньої важкості, кажуть медики.

Перехожим потерпіла сказала, що чоловік хоче її забити молотком, тому вона і рятувалася, як могла. Очевидці одразу викликали швидку. Після того вибіг чоловік, і почав її тягти у під'їзд, викрикуючи до людей, що жінка не знає, що говорить, і взагалі не адекватна.

Люди викликали поліцію, аби втихомирила буйного чоловіка, проте, –зазначає співрозмовниця, – патрульні приїхали аж за 40 хвилин. Він її міг за цей час убити ще й закопати, кажуть. Швидка прибула десь за 20 хв.

Жінку відвезли у лікарню.

Доля чоловіка поки не відома. У поліції ситуації ще не коментували.

Про Захід